Card image cap
Card image cap
Card image cap

Hotel Ciric*** va asigura posibilitatea alegerii de servicii combinate astfel incat sa beneficiati de intreaga noastra oferta de servicii si sa organizati intalniri reusite apeland la servicii de cazare, servicii de restaurant, servicii de inchiriere Sali de curs sau conferinte, coffe-breakuri, etc.

Complex Hotelier Ciric este locatia desavarsita pentru intalniri, discutii, petreceri fiind situata in apropierea centrului comercial si totusi intr-o zona unde aliatii dumneavoastra sunt natura si amplasamentul unic pe malul lacului Ciric, inconjurat de padure.

3 Sali de conferinta de capacitati diferite cu 20 , 40 si 400 de locuri, dotate cu logistica si utilitatile necesare oferind spatiul oficial pentru conferinte, seminarii, simpozioane, team-buildinguri, work-shopuri, intalniri si mese de afaceri, business-party

In sala A exista posibilitatea aranjamentelor in format U, T, Amfiteatru, organizarea coffe-breakului, posibilitatea amenajariii standurilor de primire a participantilor.

In sala B exista posibilitatea aranjamentului in format de T si Amfiteatru, organizarea celorlalte fiind posibile in receptia hotelului, in imediata apropiere a salii.

In sala C exista posibiliatea aranjamentului in format de T si Amfiteatru, organizarea celorlalte fiind posibile in receptia hotelului, in imediata apropiere a salii.

Complexul Hotelier Ciric vă va oferi toate informațiile necesare și tot sprijinul pentru a vă alcătui un meniu personalizat, conform dorințelor dumneavoastră.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor www.anpc.gov.ro Telefon: 0219551