Restaurant Grand Salon
Card image cap

Restaurantul Grand Salon cu o capacitate de 300 de locuri cu posibilitatea de extensie spre un alt restaurant-salon de 100 de locuri, ofera conditii si servicii de calitate necesare organizarii de evenimente speciale (nunti, botezuri, intalniri de promotii, zile onomastice, etc.), cine festive, cocktailparty-uri, receptii, intruniri de afaceri si multe alte momente in care doriti sa petreceti alaturi de familie, prieteni si colegi.

Cu o experienta gastronomica de peste 15 ani, echipa de bucatari rasfata oaspetii cu preparate si retete arhaice specifice bucatariei romanesti, preparate din peste, dar si preparate delicioase din bucataria internationala care satisfac si cele mai rafinate gusturi.

Terasa Hotel Ciric
Card image cap

Terasa acoperita cu o capacitate de peste 100 de locuri aflate pe marginea lacului Ciric. Aici poti beneficia de un peisaj mirific si bucuria de a petrece momente de neuitat incadrate intr-o priveliste unica si relaxanta. Terasa acoperita este locatia ideala pentru organizarea de mese festive si evenimente speciale. Pentru petrecerile copiilor, te poti gandi la ambientul deosebit creat de Cortul „Vienez” si Cortul „Tirolian”.

In imediata apropiere a corturilor, pe terasa restaurantului copiii se pot juca in siguranta in locul special amenajat pentru ei. Intr-un parc special amenajat pentru familia de ponei, copiii au posibiliatatea sa isi manifeste iubirea pentru animale.

Bucatarie Pescareasca
Card image cap

Specific Restaurantul Grand Salon este oferta bogata de meniuri din bucataria pescareasca cu preparate din peste proaspat dupa retete traditionale din Delta Dunarii. Astfel, meniul cuprinde o varietate de specii de peste de Dunare ( crap, caras, somn, salau s.a) precum si multe alte bunatati , de la traditionala saramura de crap si ciorba lipovineasca la rafinatul somon cu verdeturi mediteraniene.

Bucatarie Traditionala
Card image cap

Restaurantul Grand Salon va ofera o lista bogata de meniuri din bucataria traditionala cu retete selectate si apreciate de gurmanzi romani. Astfel, meniul cuprinde o varietate depreparate aperitiv, gustari calde, preparate de baza, deserturi.

Catering
Card image cap

Echipa Hotelului Ciric*** vă ofera permanent sugestii gastronomice, principalul său obiectiv fiind găsirea soluțiilor optime pentru solicitarile dumneavoastră. Un deceniu de experiență este un motiv în plus pentru a ne acorda încrederea dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate, prin rafinament și eleganță, numai la Complex Hotelier Ciric.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor www.anpc.gov.ro Telefon: 0219551